Barnvakt

Godmorgon, då va de fredag igen!

Jag har precis käkat frukost,  vaknade tidigt idag men va gör de när Manno kom och la sig och kramades och gosa massa med mig så jag fick det bästa uppvaknandet man kan få, gounge!!!

Idag ska mamma och pappa iväg och göra något med båten så jag och Jesper ska passa Manno hela dagen, spännande haha!
Får väl se vad vi tänker hitta på, kanske vi går till någon lekpark eller spelar lite fotboll eller något..
Känner mig pigg idag så måste passa på att göra något medan jag orkar :-)

Vad har ni för planer idag??


GLAD PÅSK föressten!!!!

Svar till anonym..

tycker det borde stå viilket datum du skrivit inläggen, eller är det jag som är blind bara? :( ser att det står här när man ska kommentera, men på startsidan skulle det inte vara helt fel med ett datum.

hur som helst, jättebra blogg. du är hur stark som helst och jag vet att du kommer vinna!
jag har en liten fråga: hur kom det sig att du fick din diagnos? hade du mått dåligt under en längre tid? bestämde du dig för att bara åka til sjukhuset och kolla om det var något fel?




Eftersom att det inte är jag själv som ordnat med min blogg så har jag inte sett detta förren nu, men jag ska kontakta han som hjälpt mig och så ska jag se till att få det åtgärdat, KLART att ni ska kunna se datumet.

Ang. diagnosen så hade jag mått dåligt under en tid.
Jag hade oförklarig feber, ont i kroppen och kände mig allmänt dålig.
Men en kväll i somras, vi var ute i sommarstugan i Stockholms skärgård och jag blev mycket sämre, fick jättehög feber och mådde riktigt dåligt.
Eftersom min pappa jobbar som ambulanssjuksköterska så blev han genast orolig och ringde till SOS som skickade en ambulanshelikopter och jag kördes till sjukhuset där de tog prover och gjorde undersökningar.
Fick sedan veta min diagnos, Leukemi.

Så på den vägen är det.

RSS 2.0