A tear in my eye, but I´m trying to not cry

Sitter faktiskt här med tårar i ögonen.. Riktigt ledsen både igår och idag, det har hänt en del saker.. Personliga, mellan mig och någon/några vänner bla. mer vill jag inte gå in på.. Ville bara berätta hur det låg till för att ni inte ska vara oroliga varför jag inte skriver. Nu ska jag hjälpa mamma med maten och sedan kanske jag skriver igen. Vi får se..

Sista blogginlägget..

för idag alltså!
haha nu blev ni allt oroliga ;-) Men jag ska faktiskt stänga av min dator nu och kolla på någon film sen ska jag sova tidigt ikväll! Sov så gott allihopa, hörs i morgon!


Hemma!

Sådärja!
Nu är vi hemma i huset igen, och så är det bara börja att städa här hemma ;-)

Nejdå, inte idag iallafall!
Men det är ju iaf rent i stugan nu tills nästa gång vi kommer dit, skönt det!


Undra vad man ska göra ikväll då?
Kanske se på en film och bara ta det lugnt..



Ush... det känns så tråkigt här hemma utan Jesper.. (lillebror)
Men fick sms av honom idag där han skrev att allt var bra och att han hade fått sina väskor ÄNTLIGEN ;-) Dom kom ju bort på vägen till Austrualien =P

Paus i städningen

Sitter och kollar på filmen Cars med min lillebror nu, vi har tagit en paus i städningen, har inte alls mycket kvar och sen åker vi hem till huset igen.. Ska bli skönt!


Städ och fixardag..

Jajjemän ni ser ju på min Rubrik vad min dag kommer att ägnas åt =)

Pappa har fått nyckeln till sin lägenhet redan nu, men vi ska inte flytta in förrän till helgen, lite smått.. Men det är ju lika bra att börja packa lite smått nu så kan man göra det lite då och då så blir det inte lika jobbigt, min kropp orkar ju inte hur mycket som helst ännu. Och så ska jag hjälpa till och städa hela huset för ikväll åker vi från ön och hem till huset igen och då vill mina föräldrar att det ska vara fint och fräsht här ;-)

Hmm.. kom på att det kanske är lite förvirrande för er nu med boende och allt, så jag ska berätta lite...

Mamma och pappa flyttade isär, mamma flyttade tillbaka till Tyskland och pappa bodde kvar i Sthlm, men sen när jag var inlagd så mycket hyrde dom en lägenhet i Uppsala och då kom mamma hem igen, men vi hade fortfarande huset kvar i Stockholm!
Sen när jag blev piggare och när sommaren kom närmre så var vi mest här i stugan och har knappt varit i huset någonting under sommaren..

Men nu ska mamma och pappa flytta isär igen så pappa har köpt en lägenhet inne i Sthlm, och mamma ska bo i huset fram tills hon hittar något annat, så med största sannolikhet blir jag kvar i Sthlm, alltså inge sundsvall mer!

Haha shit, hoppas det blev LITE klarare för er eller så rörde jag till det ännu mer? ;-)

Nej nu måste jag vika tvätt osv.

Hörs sen! =D


Inte längre en kamp mot cancern...

.... utan vägen tillbaka från cancern

HÄNG MED????

Nytt!

Nu är jag tillbaka med en ny fräsh design!

Vad tycker ni!? =D


Föressten, satt och funderade lite idag jag längtar verkligen tills skolan börjar, haha helt seriöst det kan inte vara sant att jag LÄNGTAR efter skolan?
Men det är sant, jag längtar till man sitter här hemma med läxböckerna framför sig och en varm kopp choklad när man pluggar...

Fast man undrar ju hur länge den känslan kommer hålla i sig..............


godmorgon!


Hoppas att ni har sovit gott inatt, det har iallafall jag gjort..

Idag ska jag vara barnvakt till min lillebror Manno, och nu när jag skriver detta kommer jag ihåg att många av er har undrat hur gammal han är, så... Han heter egentligen Mannolito, och fyller 3 år i december =)
Ska även planera min nya bloggdesign och skicka in den så kommer det att komma upp en ny desgin under dagen, härligt va!? =D

Kram


Ny design!


Ville bara berätta för er att under morgondagen kommer jag att få ny design på bloggen, det är vä dags nu?! ;-)

Frågorna!

TACK FÖR ALLA FRÅGOR, HÄR KOMMER SVAREN! =)
Hoppas att ni blir nöjda med era svar annars får ni kommentera igen om det är något oklart.




Hur känns det att leva med det?
Oj vilken svår fråga.
Jag har under hela tiden haft stort stöd från min familj och det tror jag har hjälpt mig väldigt mycket.
I början var det jättejobbigt och man undrade; varför just jag? etc.
Men man vänjer sig, det låter ganska hårt men jag har levt i detta under ett år nu och det blir ens vardag, så man lär sig att acceptera det, trots att man önskar varje dag att det inte hänt. Men jag är samtidigt VÄLDIGT glad över att bo i Sverige och få tillgång till sådan bra sjukvård som vi faktiskt har här! Det är inte alla som får den möjligheten.
Fast jag saknar mitt tidigare liv med fotboll och vänner och allt det där väldigt mycket, men jag hoppas att få ett liv som liknar det jag hade tidigare, jag kanske inte kommer att kunna spela fotboll men på något sätt kommer jag alltid att vara delaktig i sporten, sedan om det är som Ledare eller spelare det får framtiden visa =)
Nu kom jag ifrån ämnet lite men men......



Hur gammal är du?
Jag är 18 år, född 1991!



Hur går de med dina behandlingar och så?

Jag har gjort min sista behandling och går just nu bara på kontroller varje vecka för att hålla koll på alla värden osv. och det känns JÄTTESKÖNT! =D


Vilken typ av cancer har du?

Akut Lymfatisk Leukemi (ALL)


Och hur länge har du haft den?

Jag fick diagnosen i Juli -08, nästan ett år sedan.


Börjar du i skolan igen i höst?

Jag är fortfarande ganska trött och så, därför kommer jag att vara i skolan 2-3 dagar i veckan och sedan ska jag plugga hemifrån, sedan är tanken att jag ska gå i skolan hela veckorna efter jul! Jag längtar!!!! =D


Vilket är ditt favoritämne?
Haha detta är en ganska rolig fråga faktiskt, därför jag har nästan alltid tyckt att skolan varit tråkig för jag är ingen som gillar att plugga om man säger så, men jag har alltid sett till att ha roligt med vänner etc. i skolan och har lyckats ganska bra just därför. Men om jag måste välja något ämne så tror jag att det är Idrott och Naturkunskap.


Vilket fotbollslag håller du på?
Inom svensk fotboll så får jag nog säga Djurgården, men närmast hjärtat ligger Liverpool!  ♥



Jag vill gärna veta hur din sommar varit, men framförallt höra hur du mår idag!
Min sommar har varit lugn och skön, vi har tillbringat mycket tid i vår sommarstuga tillsammans med släkt och vänner och jag har umgåtts mycket med min lillebror Jesper för att han åkte till Austrualien nu i Augusti och ska stanna där ett år. Vädret kunde kanske varit bättre men jag har haft det helt OK!

Hur jag mår idag är en svår fråga att svara på därför att det är så otroligt upp och ner, men mestadels är det helt OK med mig, jag är fortfarande väldigt trött och kroppen hänger inte riktigt med längre men det tar ju sin tid att komma tillbaka och att komma tillbaka i det skick jag var innan jag blev sjuk, till all träning osv. det är ingenting jag tar för givet. Men jag mår bättre och bättre men det är också väldigt mycket som sätter sig på psyket när det är såhär och som det varit så jag har en hel del att bearbeta.



Vad har du gjort i sommar?

Se svaret ovanför.. =)


Hur går det med tillfrisknandet?

Det går framåt, jag har som ni vet slutat med behandlingarna men tar blodprover några gånger i veckan för att hålla koll på alla värden etc. Kroppen är fortfarande inte som tidigare men jag blir piggare och piggare och det är skönt att slippa behandlingarna.


Känns det tråkigt att blogga eller har du bara inte haft ork?

Nej jag tycker det är skitkul att blogga men jag har inte haft ork och har inte heller velat prioritera bloggen under sommaren pga. olika orsaker som jag inte vill gå in på i bloggen. Men jag tror jag är på väg tillbaka till bloggen, det känns så!!


Är du fortfarande grym på fifa, och har du några tips till en riktigt kass spelare?

Haha!!!! Mitt tips är att spela spela spela spela och spela! Och spela gärna mot någon polare som är lite bättre än dig, det lär man sig mycket utav, iaf jag!!!!
Grym på fifa det kommer jag alltid att vara ;)



Hur mår du nu för tiden?

Det är upp och ner hur jag mår, mestadels mår jag OK. Jag är påväg åt rätt håll och det betydet väldigt mycket! =)


Vad var din första tanke som ung kille när du fick reda på att du var riktigt sjuk?

Oj!!!
Vilken svår fråga, det var så otroligt många tankar som kom över mig, men när jag fick beskedet så var min första tanke; något måste ha blivit fel!!!
Och tankar som; jag vill inte dö etc.
Vi alla tänker nog att det inte drabbar oss, det gjorde jag med men allt som hänt under det senaste året har förändrat så mycket både hos mig och hos mina nära..
Jag ber om ursäkt för ett dåligt svar men jag kan inte ge något bättre, tyvärr..



Är du helt frisk nu?

Nej, helt frisk kan jag inte säga att jag är förän om ca 5 år. De brukar räkna de 5 åren efter avslutad behandlingstid då det är störst risk för återfall, men som sagt jag har slutat med cellgifter nu och det ser bra ut, och jag hoppas att det fortsätter att göra det!


Du var ledig från skola och sånt va?
Ja, jag har varit ledig men jag har pluggat lite då och då på sjukhuset och lite hemma när jag har orkat. Men jag kommer att börja andra året på gymnasiet nu till hösten eftersom jag missade en hel del förra året =)



När börjar du igen isf ?

Jag börjar plugga nu till hösten och efter jul räknar jag med att vara tillbaka i skolan som vanligt =)


När ska du lära Änglis att spela fotboll? ;)

Haha! Johanna! =D
Tro mig, jag har inte glömt Ängla! Jag ska komma och lära henne allt jag kan så snart jag orkar! 


I vilken stad bor du?

Jag bor i Stockholm.


Har du någon flickvän?

Haha, nej jag har ingen flickvän...
Jag är singel


Vilket datum fyller du år?
Den 23 februari 1991 är jag född.


Kom igen nu!!!

Sista timmarna nu för er att ställa frågor till mig, i eftermiddag eller i kväll kommer svaren upp på bloggen! :)

FRÅGESTUND!






SVAREN KOMMER FREDAG DEN 14 AUGUSTI!

RSS 2.0